کاخ- قلعه توپکاپی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
کاخ- قلعه توپکاپی
نوشته شده در جمعه 5 شهريور 1395
بازدید : 1315
نویسنده : محمد حسین احمدی

سفر درگذر زمان به دروان امپراتوری عثمانی
در تور استانبول https://www.findatour.co/fa/international-tour/turkey/istanbul برای هرروز خود برنامه مشخص و کاملی داشته باشید چراکه اگر یک روز کامل را برای بازدید از قلعه و موزه توپکاپی در تور استانبول صرف کنید باز هم کم می باشد. این موزه وسعت بسیاری دارد و به راحتی می تواند گردشگران را ساعات متمادی در خود مسحور زیبایی و وسعت خود بکند.

کاخ- قلعه توپکاپی

بازدید به قلب مرکز حکومتی عثمانی که در زبان ترکی به آن طوپقاپو سرا» می‌گویند. توپکاپی قلعه از سال
۱۴۶۵ تا ۱۸۵۳ مرکز اداری این امپراتوری بود که به دستور سلطان محمد فاتح در چشم‌اندازی بی‌نظیر از تنگه به سفر ساخته شد. در ساخت این قصر از شاخ طلایی و سنگ‌های دریای مرمر استفاده‌شده است. امروز قصر توپکاپی به موزه تبدیل‌شده است و از جذاب‌ترین جاذبه‌های گردشگری شهر استانبول به‌حساب می‌آید. حتماً در تور استانبول از این قصر موزه زیبا دیدن کنید البته تعجب نکنید چراکه در این موزه بسیاری از آثار ادبی و هنری ایران وجود دارد و زینت‌بخش موزه می‌باشد. در این موزه آثاری همچون لباس پیامبر اسلام، شمشیرهای مختلف او، دندان، مو، کفش او و ... نگهداری می‌شود.

مرکز حکومت عثمانی در ترکیه

در این موزه انواع ظروف بومی ترکیه و ظروف اهدایی از ظرف امپراتوری‌های هم‌جوار نگه‌داری می‌شود.
انواع ادوات و ابزارهای جنگی دوران امپراتوری عثمانی، انواع ظروف چینی و سرامیکی از شرق آسیا، انواع ظروف غذاخوری مسی و نقره، انواع ظروف چینی از اروپا و مهم‌ترین و مهیج‌ترین بخش آن جواهرات سلطنتی؛ ازجمله اشیاء زینت‌بخش موزه توپکاپی هستند.

ظروف و جواهرات عثمانی

به‌طورکلی فضای موزه به پنج قسمت کلی تقسیم می‌شود که شامل:
در محوطه اول: باب همایونی، باب سلام یا ورودی سلطانی، میدان آلای

باب همایونی

در محوطه دوم: ساختمان‌های حکومتی از قبیل دیوان‌خانه، برج عدالت، اسطبل سلطانی، ساختمان نظامی، مسجد بشیر آقا و آشپزخانه سلطانی

دیوان‌خانه

در محوطه سوم: حرم‌سرا و کاخ‌های اندرونی، کاخ بار عام، کتابخانه احمد سوم، محل اقامت هیئت‌ها و سفرای خارجی، خزانه‌داری سلطان محمود فاتح

حرم‌سرا عثمانی

در محوطه چهارم: باغ لاله و یا به عبارتی حیات خلوت پادشاه خوانده می‌شود. کوشک روان، کوشک بغداد، کوشک مخصوص افطار، کوشک و مسجد صوفی

سلطان محمود فاتح

قسمت پنجم، حرم می‌باشد. توجه داشته باشید که حرم معانی متفاوتی دارد. یک معنی آن به خانواده و اندرونی پادشاه برمی‌گردد و یک معنی آن به مکان‌های مقدس که در بین مسلمانان رایج است می‌باشد. در قسمت پنجم مکان‌های خصوصی و مقدس خاندان سلطنتی وجود دارند.

دیدنی های استانبول

در پایان فاینداتور سفر خوشی برای شما در تور ترکیه آرزو می‌کند.

دیدنی های ترکیه

 




:: برچسب‌ها: کاخ- قلعه توپکاپی ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: